Long time no see

publicerat i Me, myself and my ego...;
De va ett tag sedan jag skrev här nu.
Har inte riktigt känt lusten för det, även om det har hänt en hel del sedan sist.

Orkar inte riktigt dra upp allt som har hänt, men det är både roliga och tråkiga saker.
Strul med csn som vanligt, trevliga stunder med mina vänner och mina 4 älsklingspojkar.

Tänkte att jag som sagt skulle skippa att skriva om det som har hänt sedan sist, i så fall får det bli i ett annat inlägg ifall någon verkligen vill att jag ska skriva ner några rader om de senaste månaderna som har gått.

För ungefär 1,5 timma sedan tog årets Första Advent slut.
Känns lite tragiskt.
En så speciell dag, och den flöt bara förbi.
Johan har blivit förkyld, så han har mest suttit vid datorn och så sov han några timmar på kvällen, vaknade vid typ halv 12, satte sig vid datorn typ en halvtimma och gick och la sig igen.

Min dygnsrytm har blivit helt fel synkad, så jag tänkte att, eftersom att jag inte förs vid 6-7 i morse började bli trött, så tänkte jag att jag skulle vara vaken tills nu på kvällen och försöka gå och lägga mig innan 12.
Men shi fick jag.
Johan och jag skulle kolla på en serie på min dator, BIg Bang Theory, och jag satt och nickade till hela tiden, och slocknade nästan på tangentbordet.
Gick ifrån datorn och gick och la mig i några timmar, och där förstördes mitt försök att vända på mitt dygn.

Fan att det ska vara så jävla svårt.

Tänkte att jag skulle göra ett nytt försök inatt, om det inte blir så att jag innan kl. 4-5 blir trött. det är iaf ett litet steg framåt,


Första advent som sagt, vilket betyder att om ca 2 veckor ska vi ner till mina päron för att den 12/12 träffas i skeda udde för att äta julbord med min syster + fam, osäker på om det är fler som ska med.

Oh well